Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1.6 113 le Auth + , 4 ajtós

Jó családi autó, de sportra válaszd a Megane RS-t!

Nos, 2004-ben vettem az autót, nagy izgalmak közepette mivel az első autó volt az életemben.A biztonsága, csomagtartó mérete és akkori ár/érték aránya miatt esett rá a választás. / Ebben a kategóriában a német autók akkor még túlzottan alulszereltek voltak, viszonylag drágán/ Nem tudok rosszat mondani róla , annak ellenére, hogy egyszer a vízpumpa megadta magát, de nem az országúton, szerencsére már előre érzékelhetően.Garanciálisan cserélték. Nem hagyott cserben sosem, hegyi útakon is telepakolva jól elvitte a családot. Persze nem versenygép, de 113 le elég átlagos használatra, néha szigorúan üresen egy-egy lámpás gyorsításnál azért tud meglepetést okozni :-)) . Hazánk útjai sajnos nem kímélik a kocsikat, így a harmadik év végére kicsit érződik a "karoszéria merevségének" vátozásai az utastérben, néha a középkonzol és az ajtó kárpit nyekken.A műszeróra árnyékolót pedig gyárilag elrontották, mert merev rideg műanyagot ültettek a puha műanyagra, ami a hőmérséklet változás hatására apró reccsenéssel reagál./Az anyaga 2006. évi modelfrissítéstől már megegyezik a műszerfal többi részével./ Összefoglalva nem rossz az autó, átlagos használatra tökéletes, szervizelésének költsége visszafogott, a minőségének megfelelő árban értékesítik , persze azért benne hagyták fejlődés lehetőségét a franciák. Várom a Megane III -at 2008-ban.

- Vizpumpa 9500 km-nél, garanciás csere

Renault Formont, Kecskemét

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? Következő autója? Nem tudom még
Verdikt (6.9/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)