Hercegnő-Az elegáns, kényesztető családtag.
Elég univerzális autónak tartom. Rohangálós kocsinak is jó, mert keveset fogyaszt, családi autónak is kiváló, mert van elég hely benne, kényelmes és biztonságos. Jó az úttartása és a fékei nagyon jók. A pedálok elég érzékenyek, így a holtjátékkal sincs baj. Aki száguldozni szeret, annak nem ajánlom az autót, ugyanis az 1.4-es motor 130 környékén nagyon pörög és kicsit hangos. A kocsi 70 ezer km-ig nagyon megbízható, a gyenge periódusa (amikor a trafók kimennek) 80-100ezer km-ig kijön. 95000 ezer km után a kocsi műszakilag ismét nagyon megbízható (csak olajcsere és csókolom).
Az autó elég jól felszerelt a kategóriájához képest. 4légzsek, elektromos ablak, ABS, immobiliser, légkondi,stb.
Minden kézre áll, talán csak az ülés magasság állítókar van szűk helyen.
Az ülések kényelmesek, a hátul ülők is kényelmesen utaznak.
Az autó nem hagy az útszélén az biztos. Az üzemanyagtank lazán elég 850km megtételére. Szeged-Dubrovnik 1 tankból meg volt!
A legnagyobb hátránya, hogy nem tartja olyan jól az értékét, de ennek ellenére,aki olcsón de AUTÓ-t akar, annak tiszta szívből ajánlom.
Hercegnőnek hívjuk a mienket. Kecses ,szép lekerekített vonalú autó. Színben a világoszöldet (metál) vagy ezüst (metált) ajánlom, mert ezek nagyon kosztűrő színek.
- A trafók a gyengéi, de ezek nem olyan nagy tételek pénzben. A vezérműszíj és görgő csere drága 120ezer forint körül.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | – | Következő autója? | 6 |