Harminchétszer szervizben? Világrekord!
Egy CLIO-t cseréltem MEGANE-ra. A szervizben ahova jártam akkor, azt ajánlották a srácok, hogy várjak egy kicsit, mivel ez egy teljesen új konstrukció tuti, hogy lesznek vele gondok.
Nem hallgattam rájuk(hivatalos márkaszerviz) megvettem a kocsit, mert nagyon tetszett. Már bánom. Eddig összesen 37 alkalommal voltam vele szervizben, kisebb-nagyobb és nagyon nagy problémákkal. Tekintve, hogy az autó 2006 februárban lesz 3 éves, szerintem ez világrekord. Mivel a kocsinak volt egy visszatér? hibája (indításkor iszonyatos kerreg? hang a motorból), ami el?ször 3 hónapos korában jelentkezett, és 2 év leforgása alatt összesen 5x próbálkták megjavítani, sikertelenül, kértem az autó cseréjét, mindmáig hiába. Azt nem állítom, hogy a többi is ilyen, azt gondolom, hogy nekem sikerült kifogni egy selejtes darabot, ennek ellenére igencsak megingott a bizalmam a márkában. Már csak azért is, mert azt gondolom, hogy egy gyártónak vállalnia kéne a felel?séget akkor, ha egy ilyen darab kerül le a gyártószalagról. Nem hiszem, hogy az autó cseréje tönkretenné a RENAULT-ot. Hogy valami pozitívat is írjak, mindennek ellenére nem utálom a kocsit, úgy még sosem romlott el, hogy otthagyott volna az út szélén, kényelmes és biztonságban érzem magam benne.
Mindenesetre a következ? kocsim akkor lesz csak renault, ha a renault hungária mégis kicseréli egy újra.
- gyakorlatilag minden, a következ?ket cserélték:folyadékkristályos kijelz?, kézifék bowden,ablakemel?,olajpumpa, hidrot?kék, féktárcsa 2x, szelepek,akkumlátor,generátor-ékszíjtárcsa,tet?ablak nyitó szerkezet........
budaörs
k?bánya