Hálátlan Francia
Az autó jó választás azoknak akik szereti hosszú utakon az izgalmakat és szeretnek hosszú órákat eltölteni a szervízben, időpontokat egyeztetni a javításokra. Majd hatalmas értékvesztéssel továbbadni a járművet.
De, hogy jót is írjak a fogyasztása az tényleg nagyon kedvező, néha nem is tudtam, hogy mi hajtja az autót.
- Végül is az autón ami elromolhat az el is romlott.
- Elektromos hibák: hátsó lámpa nem világít, szervízben sok pénzért megállapították, hogy a hátsó redszámtáblavilágítás ami egyébként csak komplett cserélhető zárlatos, szerelő mondja: színre fújva 50ezer körül megvan.
- Klíma: Langyos nyári szellő, szerelő mondja csak letiltott a "kompjúter" 11ezerért visszaütötték.
- Egy hét múlva klíma: langyos nyári szellő. Szerelő mondja:letiltott a "kompjúter" és különben is csak automata módban használjam. Ingyen visszaütötték, majd eszükbe juttot, hogy ez egy visszahívásos szériahiba ezért rendelnek alkatrészt és a cég ingyen beépíti 2 hét múlva.
- Motor: Pest felé autózva furcsa mechanikus zaj, nem kockáztattam rögtön leálltam. Automentő baráti áron 50ezerért hazahoz. Szerelőhöz vittem (nem szakszervízbe) megállapította nem volt normális olajnyomás a fŐtengelynél ezért erőteljes kopásnak indult (kompjúter, olajnyomásjelző..felejtsd el még olaj nélkül sem világít) főtengely leszabályoz, újra felcsapágyaz, összeszerelés 200ezer baráti áron.
- Az autó összességében gyenge minőségű anyagok és a hozzá nem értés bizarr halmaza. Vezetési élmény: 0. Belső tér: Minden amival testi kontaktusba lépsz váltó, kilincs, kormány, kárpitok egyszerűen elfogy.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Megbízhatóság | (1) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | Corolla Verso | Következő autója? | Csak is Japán! Honda Accord 2.2 |
Verdikt | (2.5/10) |