Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1,6 Grandtour

Francia szerető

Pozitív: Kényelmes, megy mint a golyó, teli extra sok rakodórekesszel. Hátsó ülésre a Babahordozó + 2 teljes értékű gyerekülést sikerült belogisztikázni. Csomagtartója pont elég a nyaraláshoz. Jó a kanyarfekvése, hibátlan a fékje.

Negatív: Ingadozó alapjárat miatt kezdték az okoskerék cserével, majd felső holtponti jeladó, pillangószelep, tőmítések újraprogramozás, stb.
A sok szerelés miatt elszakadt az ékszíj amely felcsavarodott a vezérlésre - hengerfejtőrés... Minden kicserélve...alapjárat továbbra is ingadozik, plussz néha leállt. Renault Kalydinál 160.000-es szervíz (nem kilométer -forint)rendberakták.. Nem áll le de továbbra is ingadozik alapjáraton. Menetteljesítményét nem befolyásolja - szerencsére. Sőt a fogyasztása majdnem 1 lityit csökkent. A csomagtérátvezető kábelköteg nem bírta a telet, több egyforma ér szakadt.. emlegettem is a tervező édesanyját, de végül kilogikáztam, forrsztottam. Ja igen, valószínűleg annak idején az eladó (magán) átvert a valós kilométerrel + elfelejtett említeni hogy ANGOL fényszóró lett beépítve a bevallott koccanás után. Balos kanyarban mondjuk úgy nézett ki mintha kanyarkövető lenne benne.
Mint a címben is írtam mint egy francia szerető: Minőségi szex - kiemelt ár

- Üzemanyag szivattyú - Okoskerék, ABS jeladók, felső holtponti jeladó, pillangószelep - Kipufogó - Kézifék bovden - Ékszíjszakadás miatti komplett hengerfejcsere + vezérlés - Elől lévő világítás kábelkorbács - Csomagtérajtó kábelátvezetés - Esőérzékelő zselépárna - Első lengéscsillapító gumibakok

Dakú Autóklinika

Renault Kalydi

Fenntartási költség (3) Évjárat 2004
Előző autója? Focus Következő autója?
Verdikt (5.5/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)