Francia pénznyelő automata
Az elektronika megőrült és összevissza jártak a mutatók, majd néhány újraindítás után megjavult. A trafók örökké elromlottak és csak két henger járt. Az ablakemelők mindig cserére szorultak, már amásodik hónaptól, ezek nagy része gariban történt. Az autót szerettem, ha épp ment, mert kényelmes volt és jól ment a motorja, keveset evett. DE! Megbízhatósága nulla. Mindig elromlott. 2003-ban vettem, 4 évet volt nálam. Szörnyű volt. Melóba menet is cserben hagyott többször. A kötelező szervízekkel és az Assistance-szal együtt 40-nél többször voltam szervízben. Ez idő alatt kb. 700 ezer ft-ot költöttem rá plusszban, ami azért úri huncutság... :(
A futóműve pocsék, emiatt rossz a fék, mert csúszkál az úton, nincs tapadás. A kanyarokban csúszik ki az autó.
És hullik szét.. Eladtam fél éve, de az eladás előtt két nappal még leállt két henger, emiatt az eladás előtti napon még 60 ezret rá kellett költeni. Soha többet franciát. Ja, és négy rokon, ill. barát van, aki miattam vett franciát, mert először jónak tűnt a számomra is. Soha többet!! Most corollám van. :) 7 hónapja. Semmi baja!!! Előtte felíciám volt, belevertem szintén 120000 km-t, és sosem romlott el!
- Trafók. Mindig. Sokszor :( Szelepek. kormánymű. Ablakemelők (bal 3-szor, jobb 4-szer). Kézifék. Elektronika. Futómű. Toronycsapágyak. generátor. Abs.
Esztergom, Solymár, (sokszor), Alkalmanként: Győr, Solymár, Pápa,Észak-Komárom, Sárvár, Szombathely
Baumgartner. Itt normálisak voltak (M1 Budaőrsi út)
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2003 |
Megbízhatóság | (1) | Vezetett km | 120000 |