Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane Megane Berline 2003 1,4 100LE Francia iszonyat!!!

Francia iszonyat!!

Az autó lusta mint a dög. Ha előzni akarsz vele, akkor az egyenlő a halálfélelem éréssel. A klíma szűrője éjjel nappal beporosodik, és meg lehet fulladni az autóba, az esőérzélkelő egy nagy szar, mert sose tud lépést tartani az esővel. Csomagtartó fedél 20e km-től recseg, balra tejesen alácsavart kormánynál egy óriási koppanás hallatszódik, (senki se tudja hogy mi a baja, csak azt tuják, hogy koppan valami. 1 dolog amit szerettem benne, hogy a világítás autómatikusan felkapcsol. Ez már a 2. renaultm volt, és az előzőnek is voltak hibái szép számmal, de egy biztos RENAULT soha TÖBBÉ!!!!

- Az autót főként ez miatt adom el. A bajok igazán 90e kilóméter körül kezdődtek, de addig is voltak érdekességek: A bal első izzót fél évente cserélni kellett, 30e-nél komplett gyertyacsere... DE!! 90e től jöttek a gondok. Először leszakadt a bal oldali motortartó bak. Ezzel együtt a főtengely is eltört. Megcsináltatva. Utánna (valószínűleg eből kifolyólag) bal első felfüggesztés KUKA!! 100e kilóméternél a hátramenetet istennek se akart már bevenni,a klíma kompesszora is szarrá ment, és a kuplungtárcsát is cserélni kellett, ezér váltó, kuplungtárcsa és kompresszor csere. Itt vége volt a dalnak, egyből eladtam. Az új tulajt boldogítja az autó, igaz ő már szerencsés mert nem igazán maradt minek elromolnia...

Renault kecskemét

Fenntartási költség (2) Évjárat 2003
Megbízhatóság (2) Vezetett km 120000
Előző autója? renault clio Következő autója? Merceds-benz c200 CDI 2007 (már megvan, ég és föld...)
Verdikt (1.9/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)