Éhes bálna
Nagy, kényelmes, lomha, szomjas. Családi autónak ideális, az utastér tágas, kényelmes, a klíma nagyon jó, a motor elég gyengécske, csak magas fordulaton húz, ha nem sajnáljuk pörgetni egész tűrhető a menetteljesítménye. A forma gyönyörű, ettől szebb autó nem kell!!! A fogyasztása elég soknak tűnik, városba sehogy sem lehet 9 liter alá vinni, országúton beéri a 7 literrel. Hosszútávon is kényelmes, megbízható, Görögország, oda vissza 3600 km, minden probléma nélkül. A váltó elég szakaszos, de megszokás kérdése. Az 1-es 2-es nagyon rövid az 5-diknek , pedig alig akar vége lenni, elég érdekes hangolás, egyszer lejtőn 210km/h-t!!! mutatt az óra, ami 1240 kilós autótól és 98 le-től elég jól hangzik:D(15.6liter pillanatnyi fogyasztás) Az vételár 0 kilométeresen, authentic plus felszereltséggel 3 300 000 ft volt, nagyon jó vétel!!! A fogyasztása kevesebb lehetne, ezért talán egy 1.5-ös 100 lovas dízelt tudnék elképzelni a motortérben. Szeretem!!!
- A jobb hátsó ablakroló 3-adszor romlott el, a gyári cd-s rádió elnyelt egy cd-t:)
Renault Dél-pest
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |