Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1.5dci 100Le Berline

Dinamikus, kényelmes, takarékos

Az autóról különösebben rosszat írni nem tudok. A megtett több, mint 23000Km alatt sosem hagyott cserben. A motor kiválló és jól is megy. Én nem finomkodok vele, de így sem eszik többet 6l-nél. Sajnos a szakszervízben a ciripelő hangal kezdeni semmit nem tudtak, pedig már 2 hónaposan jeleztem és bár megígérték, hogy tesnni fognak ellene, de lassan lejár a gyári garancia és még nem történt semmi.
A kényelme igen jó és még az elektromos berendezésekkel sem volt soha problémám, sőt más véleményekhez képest én szinte csak jót tudok írni, bár a fék egy kicsit nekem is csikorog, de ez legyen a legnagyobb hibája!
Összeségében imádom az autót, csak mióta babánk van jó lenne a kombi!

- Hidegindításkor ciripelő hang a motor felöl, de a működésre nincs hatással,
- kicsi zörejek, a hátsó ablaktörlő néha elfelejt működni.

Renault Formont (Kecskemét)

Fenntartási költség (4) Évjárat 2004
Előző autója? Swift 1.0Glx Következő autója? Renault Mégane Grndtour 1.5dci 105Le, Privilege vagy Toyota Corolla D4D
Verdikt (6.3/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)