Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane Privilege 1,6 16V

Csodás hangzás, hifi... inkább mint egy Sokol rádio!

Hatalmas felárral (+40k!) a sima cd lejátszó helyett úgy kértem hogy mp3-at is tudja, hát jó nagy pofára esés! Inkább kértem volna csupaszon, még a hagszórók sem kellenének.
Szóval átültem a régi kocsiból ebbe és beraktam némi zenét. Leginkább a békebeli sokol rádiókhoz hasonlítható. Mély és magas hangok egy darab nulla. Ha ráadom, akkor a közép magas és mély tartományaiból ad valamicske plusszt rá. Úgy látszik a franciák süketek! A régi megane-ban minden gyönörűen szólt, pedig semmi extra módosítás nem volt benne. Ennél meg most ott tartok, hogy kicserlétettem elöl a magasokat (mindössze 7ezerért és a különbség lehengerlő!) és hogy legyen mélyem hátulra beugrott egy mélynyomó (használtban blaupunkt erősítő + velocity mélynyomó mindössze 25k volt!). Az ajtókban lévő hangszórók is úgy néz ki cserések lesznek... Az egyedüli érdekesség, hogy tud olyat a fejegység, hogy a sebességre hangosodik, nos ez nem fokozatos, hanem szakaszos, mondhatni bosszantó. (korábban felső kategóriás autókban láttam ilyet, de azokban legalább állítható is volt) Eddig még nem jöttem rá hogy lehet kikapcsolni, a kezelő menürendszere elég bugyuta. Aki teheti inkább mindenféle gyári adudio eszköz nélkül kérje és tetessen bele külön valami tisztességeset! Ja még annyit hogy ezt a kormányról vezérelhetőséget nem csak a gyári tudja...

A tv-ben ment épp reklám és az audio részt is hogy nyomatták, hát inkább meneküljön tőle mindenki!

- Nos összességében az autó szép és kényelmes, de a bal oldalon valai zörög az ajtó körül, pedig még csak 2500km-t futott. Hátul az autó alján van valami lemez,ami megintcsak szeret zörögni, néha meg kell igazítani és abbahagyja, erről ennyit..

Fenntartási költség (6) Évjárat 2006
Előző autója? Megane Következő autója?
Verdikt (5.8/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)