Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1.6 16V

Büdös. lomha. hisztis francia k***a!

A gyűlölöm nem elég kifejező.
Vad káromkodások közepette többször rugdostam már meg.
Soha többé Rönó.
Megbízhatatlan, hisztis rib*nc.
Elektronikai oldalról nézve egy hulladék, de vannak nagy megoldások más fronton is.. (izzó csere, csom.ajtó)
Bármit is szedsz szét rajta többé nem lehet ugyan úgy összerakni, legalább egy
sz*ros patentnak, vagy valaminek el kell törni.
Ráadásul szemtelenül szomjas. Pályán 120 körül már 9 liter.
Lomha mint egy döglött tehén. A 110 ló vajon mi?
3 hónapja van velünk, de amint lehetőségem lesz rá. azonnal eltakarítom ezt a ,.,ˇˇ@&#đ!!!

- Bal hátsó kilincs. Még átvételkor kezemben maradt. Meszlényi Békéscsaba, ingyen megcsinálták. - Klíma nem hűtött. Meszlényi Békéscsaba, ingyen megcsinálták. - Kuplung teljesen fent fogott, rángatózás, lefulladás, mintha sosem vezettem volna. Meszlényi Békéscsaba, ingyen megcsinálták. - Önindító pörög, de nem indul. "Állítólag" felső holtponti jeladó. - Meszlényi Békéscsaba, ingyen megcsinálták, de olyan is lett... Azóta nem vittem vissza, mert kölcsönösen megutáltuk egymást. Igaz szavatosságot vállaltak 3 hónapra, az bizonyíthatóan a vásárlás előtt keletkezett hibákra, vagy olyan hibákra, amik bizonyíthatóan nem az vásárlás óta eltelt idő alatti használatból ered. De a fhp-nál már nem volt őszinte a mosolyuk. - Jelzem az utolsó hiba a vásárlás után 2 héttel jelentkezett... - Aztán elköltöztünk. - Izzók. Persze fogyó eszköz, de hogy 4 óra alatt lehet cserélni, a komplett lök.lap leszerelésével az valami vicc. Kicseréltem az összes első izzót, mert nincs kedvem 1 hónap múlva még egyet szívni ekkorát. ~ 4200.- saját javítás. - Csomagtér ajtó. Nem nyit, vagy ha manuálisan kinyitottam, akkor nem zár.Saját javítás. Egy kritikán aluli nyitószerkezet van benne, műanyag alkatrészekkel. Sok zsírzás, és az eldeformálódások ellenére jó. Valameddig. - Ablakemelők. Jobb egy off, bal egy szaggatottan, de még megy, jobb kettő off. Egyenlőre még így járunk vele. - Gyújtótrafó csere. Stipsits - 12.000.- 20perc - Fhp - megint. Kb 8 alkalommal hagyott cserben az autó. Nagy kínzások közepette elindult, de olyan is volt hogy nem. Fhp kivesz, takarít, vissza rak, de már nem indul. Pénzre várok, aztán irány Stipsits.. :/

Meszlényi Békéscsaba

Stipsits Dénes Győrújbarát

Fenntartási költség (2) Évjárat 2003
Megbízhatóság (1) Vezetett km 20000
Előző autója? Astra F Következő autója? Még nem tudom, de nem francia
Verdikt (2.5/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)