Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1.4 16v 98le

az én meggikém

komfortos,kényelmes,igaz talán pici a motor,de én külföldre járok vele(2hetente 1000km oda meg vissza) 130-150 között szépen megy,van amikor oda lépek jobban de hosszú külföldi utazásaim során a tapasztalat az ,hogy egy 1.4-es renault motor 130km/4000 ford/perc a világból kivinne!!majd két éve van nálam az autó,sok mindent megéltem már vele.116.000.-nél elszakadt a vezérmüékszij,lerendezet mindent:( 1500euromba került a helyre állitása),de azóta semmi!indul,megy,mindig haza vissz és vissza hoz!persze oda is figyelek rá,15000 olaj csere,légszürő tisztitás utanként(direkt szüröm van)szerintem jobb a gyárinál!a belsö tér tágas-mindenki csodálkozott eddig ,hogy milyen nagy-biztonság érzetet nyújt a 6 légzsák és a hatékony fékrendszer(autópályán jó néhányszor tapasztaltam,tényleg fognak)nekem a "kacsaseggü" változat van ,féltem is egy kicsit mikor megjött a baba és vele együtt a sok plussz csomag(babakocsi ilyen játék olyan ruha stb.)de minden elfér benne kényelmesen még a subláda is:)összefoglalva ez egy jó autó,ha odafigyel rá az ember szerintem sokáig az is marad.

- gyujtotrafó

renault omcar

Fenntartási költség (4) Évjárat 2003
Előző autója? uno Következő autója? renault
Verdikt (5.6/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)