Az elektronika útvesztőjében, azaz a leggyengébb minősé
Az autóval a garanciaidőn belül rengeteget jártam szervízben.Elsőként az alapjáratot kellett újraprogramozni, majd a négy gyújtótrafót kellett kicserélnem. Ezután következett a katalizátor cseréje és a vezérlés újraprogramozása. Mikor már megnyugodtam volna 30000km-nél ki kellett cserélni az üzemanyagszűrőt és a gyújtógyertyákat(pedig csak a szervíz által üzemeltetett SHELL töltőállomáson tankoltam). A garanciaidő lejárta előtt a komplett kuplungszettet kellet kicserélni. A váló borzalmas, az egyest csak nagy nehézségek árán lehet betenni. Az egyes és a kettes között hatalmas űr van, mivel rövid az egyes fokozat. A hátramenet csak reccsenéssel kapcsolható. Az oldalablak felhúzás után gyakran pattog, az ajtók becsukása nagy erőt igényelnek. A fék nagyon rosszul adagolható, gyakran bólint a karosszéria. A kipuffogó, rossz rögzítés miatt gyakran zörög, mivel a hővédő lemezzel érintkezik. A fogyasztással meg vagyok elégedve, nyáron 6, télen pedig 7 liter alatt is beéri. Legutóbbi tankolásom után az autó ismét nem indult el, mivel a drágám "elfelejtette" az alapjáratot. Az 53000 km alatt sok bosszúságit szerzett nekem! Senkinek sem ajánlom ezt az autót, de egyik Renault-t sem!!!!!!!!
- kuplungszett komlett cseréje, vezérlés újraprogramozása, alapjárat újraprogramozása, gyújtótrafók cseréje, katalizátor cseréje, gyertyák cseréje, benzinszűrő cseréje, gyakran kiégő izzók, pattogó elektrmos ablak, zörgő-nyöszörgő kárpitok, elfelejtette az alapjáratot
Renault Lantos Kft, Marcali Korrekt árak, gyorsak és jó munkát végeznek. Maximálisan ügyfélközpontúak és segítőkészek.
Renault, Kaposvár Kész átverés!!!!! Nem ajánlom senkinek!!!!!
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Thália | Következő autója? | koreai vagy japán |