Autónak nevezett ipari hulladék
Vegyél dci-t az fasza.Mondták a renaultban.Ok.Hülye döntés volt.
Egy szép megkímélt 190-es mercit adtam be érte ÉN ÁLLAT!!
Hogy lehetett ennyi eszem.De az sajnos 2.3 as benzines volt és városban /pest /11-13 evett ezért egy alacsony fogyasztású autót akartam.Megkaptam.+ mellésok mást ami miatt akár 30 at is ehetne lehet olcsóbban jöttem volna ki.
150.ezer km a motor kuka.Mondják h típushiba.Bassza meg a k..rva Is..n a 17 éves mercim a benzines motorjával,460.000et vagy kitudja mennyit ment el, úgy hogy még akkor is oolyan volt mint az álom.Valószínüleg nem 160 ezer volt benne hanem 260 mikor az enyém lett, de nem is az a lényeg hanem az hogy Soha többé nem veszek mást csak mercit!!! Renault v ehhez hasonló förtelem maradjon a hülyéknek.Maradok a 2000 év előtti merciknél.Veszek egy Mercedes Benz 124es dieselt.az elkattog még alattam egy darabig!!!!!!!!!!!!
Óva intek mindenkit a Renault dieselektől az összes egy alultervezet hibaláda.1.4 es benzinmotorjuk jó amennyire jó.de ha valaki mindenképp R dieselt akar akkor vegyen 2.0 dci mert az nissan diesel.Ennyi!sok szerencét a hozzám hasonló szerencsétleneknek!
- Hullott atomjaira az első 20.000 km után a vezérlés!Csörög zörög a belseje. A futómű egy ipari selejt.
- De megérdemlem a sok szívást mert egy R ot vettem.R mint rom.Vízpumpa 30ezrenként szinte ette.Szilentek hullottak ki alólam ,pedig azt mondták pestre ideális a futóműve.Jól átkúrtak Zsoltikáék!!!!!"sajnos nem sikrült mindent jól beállítani a futamra"Hát nem öreg k..vára nem.A szervóolaj elfolyt 75.ezerkm után nincs szervóm a dugóban Fasza!!!Kipufogó rohadt mint egy békebeli bili a megyfa tövében.
Renault Baumgartner Bp.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Mercedes B190 2.3E | Következő autója? | Mercedes 1242,5td v 210cdi |
Verdikt | (1.8/10) |