Aranyos
Benyomások: aranyosan néz ki, de elég kemény a futóm?ve. A pesti utakon zörög, recseg (nem vészes, de megemlítem). A gyári 6 hangszórós cd könnyedén elnyomja! A félb?r bels? kellemes, a dupla panoráma tet? nyílt tér érzetet kelt, nekem tetszik.
A motor: a 98LE motor elég szolid, 30kmh-ig nem nagyon lehet vele virgonckodni, felette viszont visszakapcsolva húz normálisan. 160 körül szeret menni a pályán, 140-150 között többet eszik mint 160-170-nél! 170 felett nem érzem biztonságosnak.
Az ár: használtam vettem 3 hónaposan, így valaki más tapasztalta meg az els? kilométert követ? 25-30%-os értékcsökkenést.. a kötelez? és a casco elég normális áron van.
Ami a legjobban tetszik benne: a kiírás, hogy még 23210 km van hátra a következ? szervízig.
- egy kis koccanást követ?en (szemre kipattant a lökháríró a sárhányónál) 700eFt-nál tartunk, mivel: cserélni kell a lökhárítót, a sárhányót, a sárhányó mögött a bels? dobot és a lámpákat (!), meg természetesen fényezni a cserélt karosszériaelemeket, illetve még valamit elöl. rendben van, hogy most nem én fizetem, de a biztosító ezt visszaszedi t?lem díjtétel emelésben (20 év alatt)..
- az elektronikája néha viccel?dik, pl nem megy az ablaktörl?, vagy megy és nem lehet lekapcsolni, vagy nem lehet lekapcsolni a lámpáját álló helyzetben. néha meg lehet, szóval valamelyik m?ködése hibás :))
Lurdy házzal szemben
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |