Akinek nem volt,nem tudja mi az igazi Cabrio
A szépség,kényelem és szabadságérzés elérhető áron.
Az hogy 1.6-os motorral is vásároljuk,ez a törvények bűne,nem az autóé!A nagyobb motorok százezrekkel drágítják az egyébként igazán megnyerő autót.Elgondolkoztató hogy mennyit autózhatunk egy 2000-es benzines és az 1.6-os ára között.Cabrióként úgysem száguldozunk,de a lámpánál elvárják a zöldrevárók az első helyen való indulást.Ez ezzel a motorral azért nem igazán sikerül ,ugyan is a gép üres tankkal 1430kg!Ha azonban a motor 2500 fölött pörög,már élmény az autózás.4000 felett pedig olyan a kis gépezet hangja,mint egy versenygépé!Húz,mintha a fordulatszámmérő a végletekig pöröghetne.Szélzaj,-az nincs.Ha nyiott tetővel a szélterelőt betesszük a hátsó ülések fölé,akkor ugyan kétszemélyessé válik,de a szálzaj,huzat=0.A futóművek egy 5-ösével vetekednek.Tetővel 204,nélküle 195 a vége!Királyság!
- Az eddigi használat alatt,csupán fényszóró izzót kellett cserélni/igaz az gumikezűeknek találódott ki!/1x nem nyílt ki a kódkártyával,de annak a meg nem húzott akkusaru volt z okozója,amire véletlen jöttem rá.Dícséret az assistans szolgálatnak,mert fél óra alatt ott voltak az autónál.Motorolajat az első olajcseréig sem kellett utántölteni!!!Ez azért nem semmi ám,ahhoz képest,amit néhány vezető márkánál elfogadottnak tekintenek.
Renault Iniciál Győr
Készségesek és tisztán kezelik az autót.Huzat az ülésen,de még a kormányon is!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Mercedes Vito 112cdi | Következő autója? | A6 |