400.000 km városban!
Taxiként használtam BP-en javarészt a belvárosban.Árához képest nagyon jó autó,de nagyobbat és erősebb autót akartam ezért cseréltem le,de 400.000 km-nél még újszerűnek tünt!Ami bosszantott:pár év után a beltéri műanyagok hámlanak,várost nem bírja az EGR,nagyon sűrűn hibás volt valamelyik futóműalkatrész ami gáz még akkor is ha még a márkás alkatrészek is olcsók.Ami tetszett:rugózás,fogyasztás,egyszer sem állt meg,kezelhetőség.Na és a legbosszantóbb:egy éves korában elment a teljesítmény ill 2500-as fordulatig semmi-elvittem márkaszervízbe,kipróbálták,nyugtázták,hogy rossz majd bevitték,pár óra múlva kihozták mondván ez így jó.Na késöbb az összes márkaszervízben ugyanez.A műszaki igazgatónál ugyanez.Majd 1.5 év múlva a neten olvastam,hogy ki kell,húzni az EGR csatlakozóját.Azóta megy 1500-tól,csak visszajelzett a giagnosztikai lámpa.Nagyon jó autó.Ja a limuzin török gyártmány!
- sok futomű alkatrész/de nem drága/,féknyereg felújítás,kormánymű2x felújítás,2db kerékcsapágy,kormánykerék bőrözés,2db lengéscsillapító,EGR szelep csere,klimahűtő csere,szellőző motor csere,ablakmosó-motor csere 2x/de ez nagyon olcsó/,1db biztonsági öv csere/gariban/,kormányszalag csere,generátor szabadonfutó,1db motorbak/gariban/,2db féltengelycsukló csere,+kopó alk
budapesti márkaszervizek
Rönóra szakosodott szerelö/BP XVII 516.u./