Szép családi autó,el?re kalkulálható hibákkal
Küls?leg szép formatervezés?nek tartjuk,még most is megállja nálunk a helyét.Belülr?l is meg vagyunk elégedve a kivitellel.
Sok apró hiba jött el? amivel együttélünk. Már hihetetlen volt, hogy egy 30ekm-es autónál eltörik a hátsó lengéscsillapító,pedig nem építkezésre használjuk az autót. A renault szervízben közölték, hogy kapcsolókar szimeringet kell cserélni.Csere után továbbra is maradt az olaj sár.Visszavittem és közölték, hogy ezzel együtt kell élnem,amíg nem folyik addig csak ellen?riztessem a váltó olaj szintet. 60ekm-nél pedig egyik percr?l a másikra el kezdett rángatni(3 henger járt). Az egyik gyújtótrafó húzott át ugyanis átégett.Míg egy második csak el kezdett átégni.A váci renaultba vittem computer diagnosztikára miután kicseréltettem az egyik gyújtótrafót.Megállapították, hogy további kett? trafó is elromlott. Javasolták, hogy az összes gyújtótrafót cseréljük ki JAPÁN Denso típusúra,ugyanis a francia sagem az nem egy siker story. Most újra jó az autó és reménykedek benne, hogy most egy jó ideig csak benzint kell tölteni bele.
- Hátsó ajtó kilincs szerkezet
- Váltóból folyik az olaj
- els? ablak spricni mindig eltöm?dik
- jobb hátsó lengéscsillapító eltörött
- gyújtótranszformátorok elszenesedtek
Renault Békési-Gödöll?
Csigatempó, magas szervízköltség, ügyfélmegtartásra nem sok figyelmet fordítanak
újonnan nyílt, Carmon Kft, Monor 4-es út mellett,
gyorsak, olcsók és magasszint? hozzáértés, már háromszor is jártam náluk
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2002 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 20000 |