Piroska, a drága
Már a vételt követő napon szidtam az autót,mert pont akkor kellett
elromlania az immobilisernek,amikor a család készül valahova, nem tudtam beindítani az istennek se.
Végül is ez jó dolog akkor, amikor el akarják lopni az autót,de én csak egyszerüen menni akartam vele.
A szervízben azt mondták,hogy csere kb.100000-ft.-ba kerül.
A második bakija az autónak a spirálrugó törés volt.
Aztán szépen sorban jöttek elő a többi hibák is.A gyertyakábellel legalább vagy öt szervizben voltam, mire egy értelmes hozzáértő szerelő meg tudta mondani ,hogy igenis az a baja.(Azt tudni kell,hogy az autó kis fordulaton dadogott és nem tudták megmondani,hogy miért.Így jött ki hibalistára a gyertyakábel)
Nem volt olyan 10000 km.-es periódus,hogy ne lett volna valami baja az autónak.
A többi javítási élményeimet nem sorolom fel, mert nem lenne elég hozzá két oldal.
- immobiliser(javítás 10000-ft), bal első spirálrugó eltört(22000-ft mivel csak párban van rá gari),gyertyakábel áthúzott (10000-ft),hátsó kerékcsapágyak kétszer csere,féltengely porvédő lerohadt (a váltóból az összes olaj elfolyt), gyújtótrafó (10000-ft),rükverz gomba elrepedt és a váltóból az olaj ismét elfolyt,hátsó stabilizátor rúd kirohadt,üzemanyagszivattyú megállt(20000-ft),hengerfejtömítés átszakadt
Bosch szerviz
Debrecen