Nehezen induló szerelem első fogásra!!!
szeretem ezt a kocsit,mert olcson vettem,és amit ráforditottam eddig az még mindig belefér..kb 4 hete van nálam,ugyhogy annyira még nem ismerem,de sok jo dolog van benne.szervókormány,állitható kormány,frankó füttés-hüttés...ez előtt egy 1991-es dizel fiat tipom volt.hozzá képest ez a kocsi egy álom.jo a gyorsulása is,és stabilan merek vele előzni.a kanyarokban is stabilnak találom,bár nem megyek vele állat módon.
rosszul indult a megismerkedsünk,mert az első dolog amihez hozzányultam a kocsin,az a kilincs volt,a jobb oldali.szóval a kezemben maradt a kocsi nem nyilt ki.kiderült hogy csak ugy lett odabiggyesztve,mintha jo lenne.a másik pedig hogy a sok állástól csak huzásra indult el,még bikázásra sem.ezek ellenére már minden oké vele.egy olajcsere és kész a kocsi.(Remélem!!!!!!)ja igen.a hátsó fékeket ki kell cserélnem mert már teljesen elkoptak,de ez minden autónál egyszer vagy többször bekövetkezik.kb ennyi.szerintem jo kis kocsi!!!
- központizár:8000ft. elektromos ablak:4000ft. jobb oldali külső kilincs:7000ft. ball hátsó lámpatest,és apróbb ehezz tartozó kütyü:2000ft. öninditó be volt rohadva a sok állástól amig a kereskedőnél volt:5000ft. gyujtáskapcsolo:19000ft.
helyben vittem el Tapolcán,mert ismerek egy megbizható szerelőt.kicsit talán lassu,de biztos jo lesz a kocsim mikor elhozom.
elektromos dolgok miatt mindig hozzájuk fordulok:tapolca.a Fa-Ló mellett.gyorsak,és precizek.
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 1996 |
Előző autója? | tipo | Következő autója? | ezt |