Megi a sexi-gyors-vigyorcsaló
Az enyém 2000.06 havi gyártású még a kerek kupé.Volt már egy ilyen vasam, de az 1997-es volt és abban még a hagyományos 2.0 16V-s motor volt, ez már az IDE! 3 évig kerestem az országban egy olyat ami nincs rommá törve és az elektronikálya is ép, megtaláltam, bejártam érte az egész országot, de megérte. Amióta nállam van kb 15000-et mentem vele és mindíg fülég ér a szám amikor odalépek neki, és megindúl mint a veszedelem. Jó tudom egy 300LE-s Subaru az más, de relatívan elérhető áron egy jelenleg legfelkapottabb motorral rendelkező (direktbefecskendezés, tudjuk mindegyik márka most ezzel nyomul+turbo, ami ezen nincs :)) autó amit nem 2007-től, hanem már 1999-től meg lehetett venni! Mint rendes tulaj amit kellet rögtön cseréltem benne vétel után, így jó darabig a benzinen kívül nem kell rá költenem, ez így is lett.
Tetszik amikor autópályán 140-en áll az óra és a fogyasztásmérő 6.5L/100KM-et mutat, na ezért is szeretem, 2000-es létére annyit eszik mint egy 1.2L-es kocsi ami megszakad a kasznitól amit cipelnilye kel, a súly/lóerő aránya nem rosz végül is csak 1135kg, ennyi van egy új Corsa is sőt, ha jól tudom közel 1300kg.Na röviden ennyi az autó épp eladás alatt van salynos, mert lakást veszek, hát ez van valamit valamiért! Meg salynálom látni, hogy ott ál a ház előtt letakarva egy hétig, ez így nem jó, nem használom mert a munkámhoz a céges verdát használom azért, hogy hétvégén kicsit megjárassam fölösleges, fáj is a szívem.
- Semmi! Nem az az elromlós Renault! Ebből is tudni kell melyiket kell megvenni, persze ez köszönhető a gondos kéznek is!
Béláékhoz Szentlőrincre, aki egy zseni, az összes autómat oda hordtam ők értenek mindenhez, profin felszerelt szervízzel, és nem 7500+fa a rezsióradíj!
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Tigra | Következő autója? | Renault Twingo RS, vagy GT |