Autók » Renault » Mégane (1996-2002)

Mégane 1,4 V16 Monaco

Kit?n? vétel - szép, ügyes, kényelmes

Kulcsiny - Imadom. Szep. Metalfekete sokkullos alufelnivel (telen a fekete acelfelnivel disztarcsa nelkul (nem megy ra) ugyanez a karosszeria pupos nyomorek torpeve valik, elkepeszto vizualis atalalkulas).

Belbecs - A legnagyobb felszereltseg miatt nagyon kenyelmes, jol tart a kicsit kagylos bor szelu finom karpitos ules, klassz kartamla, sokminden magasagga allithato, kenyelmes radiovezerles. Elotte Matiz volt, ahhoz kepest termeszetesen extrem luxus, de a barati kor autihoz (Focus, Suzuki, Seat) kepest is kenyelmesebb. A fedelzeti "kompjuter" pedig nekem mar 21. szazad :)
Motor - Alacsony fordulatnal alig gyorsul, de kcsit kihuzatva boven eleg varosban, es ahogy egy kollega irta, autopalyan is mindent meg lehet vele tenni amit erdemes, 40000km nemet autokazas utan allitom, meg a nemet autopalyakon is, az ora szerinti 160as (valojaban 153) utazosebeseg mellett ora szerint 190-ig van meg benne tartalek amivel ki lehet gyorsitani ha kell.
MEnettulajdonsag - Kicsit tenyleg dol, raadasul en imadok gyorsan kanyarodni, amitol neha utasaim rossszul lesznek. Katyukat nem tudom h birja, de az ABS (?) neha tenyleg beremeg.

- Lambda szonda es/vagy "valami" az egyik hengerben - garancia
- Csomagtartoteto bal oldali hidraulakiaja egy erolteteskor "valamit csinalt", azota ha lecsukjuk, baloldalt a csomagtartofedel kicsit nincs szintben a karosszeriaval

Sokat nem szamit, mert nemetorszagban. De egyet ott megtanultam: nem a szerviz szamit, hanem a szerelo. 3szor preciz nemet szaki szervizelte (kotelezok) - klassz volt. 1szer valami fiatal suhanc (hengerproblema) - 3szor kellett visszavinni, megkarcolta, lehagyta a motorfedo muanyaglapot, bennhagyta a koszos papirokat, stb.

Fenntartási költség (5) Évjárat 0
Előző autója? Matiz Következő autója? Valoszinuleg Laguna
Verdikt (7.3/10)

Renault Mégane 1996 (1996 - 2003)