Kis motor, nagy teljesítmény, kis fogyasztás, tágas beltér
Príma kis járgány! De komolyan! Volt már VW Borám (1 éves), G Astrám (0 km-es), de eddig ezzel vagyok a legelégedettebb!!! Használtan, 6-7 évesen került hozzám, most már elmúlt 10 is, de még mindig jó! Csupán annyit kell foglalkozni vele, mint minden más autóval és akkor hálás, megbízható járgány lesz sokáig! Csak imádni lehet!
- Hátsó lengéscsillapító eltört, tudomásom szerint ez széria hiba. Néha az ABS lámpa kivillan, szerelő szerint minden rendben, többször is átnézte. Újra indítás után elalszik és jó. Mivel francia, a kontakt hiba, elektromos hiba normális. :D A gyári 7 éves!!! akksit cserélni kellett, ez normális. A központi zár megadta magát, a jobb hátsó ajtót és a csomagteret nem nyitja-zárja. Nem eget rengető probléma. Alapjában véve nem szervíz igényes és aránylag olcsó hozzá az alkatrész. Már ha kell hozzá nagy ritkán valami. Ja, most 10 évesen a kürt is megadta magát. Amúgy az olaj cserén meg a szűrők cseréjén kívül meg persze a kopó alkatrészek cseréjén kívül nem igen kell hozzá nyúlni.
Csabi, a cimborám unokatestvére. Ő is francia párti! ;)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 52000 |