Francia csalódás
Mivel is inditsak??Bels? tér : Szerintem szép, de ez szubjektív. Az ergonómia nem teljesen tökéletes ,de könnyen megszokható. Az anyagfelhasználás és az összeszerelés min?sége kifejezetten jónak mondható.Motor : alcsony fogysztás : 6 - 6.5 között járok vele. Ritkán megy 7 fölé , de a 8-at nem szoktam elérni. Jó a gyorsulása és megfelel? a dinamizmusa az 1.4 -es motorhoz képest.A váltó könnyen kapcsolható bár hosszabb utakon jár és a rudazat miatt bólogat , ami szokatlannak t?nik de nem okoz semmi kellemetlenséget és problémát. Inkább csak "érdekes" Ezen kívül csak jókat tudok mondani : kényelmes , nagy, jól pakolható, biztonságos, stb.stb.Ezen felül : Megbízható járgány, nem volt vele semmi bajom. A bal hátsó ajtózár néha megmakacsolta magát ,de az egyik kötelez? szervizen ezt orvosolták.Igazából egyenl?re nem kívánok megválni a kocsitól, bár el?tte volt sok féle típus a birtokomban ( A teljesség igénye nélkül : Toyota Corolla , Mazda 6262 , Ford Mondeo, Seat Toledo ) mégis maradok ennél, nekem rendesen m?ködik és ajánlani tudom másoknak is . Ez volt az els? francia autóm , mondanom sem kell , kissé féltem amikor megvettem / sok mindent hall az ember...rémtörténetek.../. Kellemesen csalódtam.Nagyon sok örömöm van ebben az autóban.
- 2x a bal els? tompított izzó , bal hátsó zárat kellett javítani ( garancia)
Baumgartner, Budakalász - Normális kiszolgálás, pontos munka. Nekem nincs negatív tapasztalatom,. ( Remélem ez a jöv?ben is így lesz.)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Toledo | Következő autója? | ?? Renault !! |