Egy kiváló francia
Nincsen mit mesélnem. Ez egy feltűnésmentes autó. Nagyon kényelmes. Düsseldorf egyvégtében fel sem tűnik. Mindez egy tankkal. Talán ez az egyetlen feltűnő vonása. 6l-nél több még télen, városban sem folyt át rajta. (az új simán megeszik 7l-t nem értem, de nem örülök neki.) Nem értem, de örültem neki. Sosem romlott el, még a klímát sem kellett töltetnem.
Csak olaj, egy kevés gázolaj, és gumi. Szerettem.
- Valami kipufogógázvisszavezető izé. Bagatell, ha megfelelő szerelőhöz kerülsz vele.
Császár Kft. Veszprém. Béna tolvaj bagázs. Egyszer rajtakaptam őket, amikor a felszámított pollenszűrőt nem cserélték ki. Valamiből a háztájit is fent kell tartani; ugye srácok?
A kocsi elkezdett rángatni. Bevittük. Válasz: Tökéletes, a komputer nem jelez hibát! Aha! Akkor miért rángat? Nem tudjuk. Hagyd itt. Jó. Többször, napokig ott volt, kétszer is úgy kaptuk vissza, hogy most már jó. Nem volt az! Amikor adagolót akartak rámsózni 200.000 Ft-ért, elegem lett belőlük.
Ekkor vittem először Székesfehérvárra. Másfél órát vett igénybe a javítás, és valóban jó lett. Valami kipufogógázvisszavezető izéből kellett kivarkarni a kormot. 7.500 Ft-ot kértek érte. Jó nem?
Ugrics és Szabó Székesfehérvár Korrekt kapcsolat. Azóta már lecseréltük a kocsit egy új Megane-ra, de azt sem viszem máshová. Az elmúlt 4 évben semmi gondom sem volt. Ajánlom Fekete Tamást!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Astra | Következő autója? | Renault Megane II. 1.9dci |