Drága autóholvagy úr!
Igen Tisztelt Noszvaj úr!
Egyszerűen nem tudom elégszer megköszönni, azt a hihetetlen szívességet amit két hónapja "követett" el velem.
Bizonyos, hogy nem jutott messzire ezzel a nemtudom mivel, ajtónak inkább nem nevezném. Hála önnek, életem legjobb üzletét kötöttem a biztosítómmal. Mivel ez a tárgya eladhatatlan fábija, kb. 1 éve próbálom rásózni valakire. Csak egyet nem értek: Hogy a francba tudta úgy beindítani a biztosításomat, hogy nem hallottam még ijet. Azt a csodálatos érzést amire szomszédom, az alkoholista Józsi full benyomja és felébred. Meg kell hagyni lehetséges, csak rossz ajtót választott. Nagyon meglepődtem amikor dolgozni indultam volna, de nem találtam a helyén a Józsit. Először nem hittem el, milyen peches vagyok, azt lemondtam. És egyre vidámabb lettem. Boldogan vettem meg tanuló korom óta az első Bethowen bérletem. Mert volt miből. Amit ez a kocsi megtakarított. Soha többé 600 ezerért váltó a bankban, havi 4900-ért nadrágcsere, és ing 11000-ért. Már már azt hittem, hogy ezek normális havi költségek, mint a kommunális adó, vagy a szennyvízdíj. Volt autóm korábban is de szép az nem volt) kényelmére sosincs panaszom, térben kissé szűk, de majd lefogyok 100 kilóra. Prímán alacsonyra lehetett engedni a gumit, amit nagyon kedveltem, a deréktámaszomnál a szállítás sajnos működött, és ez még egy ismerős renyós sorstársamnál sem hiányzik.
A kormány jól érezhetően emeli az árakat, kivéve amikor jobbra áll, és egyenesen megyünk a választások felé. Úttartása kitűnő, igazából ez a tulajdonsága tetszett a legjobban. A 116 kilóból úgy húsz deka állandóan bennem volt, és sosem jöttem ki az irodából. Jól elbújhattam, mert a hangomat hallattam csak, 15 ezrekért autómosáskor hatalmas sziszegés hallatszott a lánykolesz felől, szerelem formájában. Ilyenkor már tudtam, hogy Kékeres Karcsi jönni fog, és megyünk a doktor bácsikhoz. Persze minden alkalommal a " még nem adtad fel basszkikám hehehe, nem a te korosztályod csaj, hehehe" dumájával köszöntött, és a már jól begyakorlott mozdulatokkal segítette fel az ételecetet a célszemélyre, a második otthonára. A szervízben nagyon kedvesek voltak mindíg, igaz néha egy-egy tháliás géza elém pofátlankodott, hogy neki mekkora haja van. Sietne haza és vinné a kötelező szervíz után az autóját. Néha irígység töltött el, hogy csak ennyi. Most éppen ajtót keresek 2 hónapra, de nem a sajátomat, egyiket sem merem megverni. Gyalogolok minap, s ni, ujan ajutó mint enyím, sikoltok fel. Fogytam hét kilót, de nem idegeskedek, újságot olvasok a melón, néha nyelek egyet, és kész. Olcsób, környezetkímélőbb autó nincs az tuti.
Szóval holvagy úr! Ezúton kívánok sikerekben, és eredményekben gazdag boldog életet, a napi jócselekedeteit pedíg korlátozza a renault típusokra! Garantáltan megszépíti az emberek életét az új modell!
- Semmi olyan mint a skodáknál szokott.
Renault Békési
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |