Csaladi kombi
Masodik 1-es megane volt a csaladban a 3-bol. Az elozorol is irtam velemenyt, meg lehet keresni. Azert csereltuk le az elso kocsit, mivel kicsi megkarcoltam egy kanyarbol kicsuszas miatt, s mivel elegge meg voltunk elegedve az elsovel, a masodik is renault megane lett, csak ez kombi. En kerek-perec 5 honapot hasznaltam, azutan atvette a tesom, es en vettem magamnak egy ugyanilyen felszereltsegu 1.6 16 szelepes meganet, csak az coupe volt.
Tesom meg belerakott par tizezer km-t, halas kis kocsi volt. Vegul 2016-ban adodott el, le lett cserelve egy Audi a3 coupe-ra. Egyeduli visszatero problemaja a rozsda volt.
Fogyasztas: 7 korul, majd kapott egy soft-ot, ami egy optimalizalt soft volt, ezzel leesett a fogyasztas 5.5 ala, de nem is huzott ugy a kocsi.
Ami bejott, hogy ha elore dontottem a hatso uleseket, hatalmas lett a csomagtarto, bele is raktunk egyszer egy kawasaki ninja sportmocit :D
Csaladosoknak csak ajanlani tudom, olcso hozza minden alkatresz.
Pld. olajcsere(munkalatot en csinaltam): kb 80 euro(olaj+olajszuro+levegoszuro+pollenszuro+benzinszuro(csak MANN filter, es castrol olaj, valahogy az ELF-et nem szerette(hangosabb volt a motor, s utanna kellett toltsek par ezer km utan))).
Amit ajanlott rajta cserelni, azok a gumik es a felnik. 205/55/16-os gumikkal es 16-os felnivel egesz ugyesen fogta a kanyart a kocsi, mintha megvaltozott volna.
Amit meg mindig irigylek a kocsirol, azok a lampak. Nem hasonlithato sem az audi lampaihoz, sem e36-os bmw lampaihoz, sem vw bora lampaihoz. Nagyon jol lehet latni vele egy OSRAM egokkel.
- Renault megane 1 facelift szeria hibak: - hatso hid - lopasgatlo - csomagtartozar
Sajat magam szereltem
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2000 |