A kényelmes kis "drága" .
Ujonan került családunkhoz a kis "drága".
(1.4 16v 5a.)
Sose feledem az átvétel pillanatát mivel rogtön egy aksicsere kellett, a gyári lemerült.
Igazi kis családi autó pont jo a mindennapi városi használatra, akár 4 átlagos termet? utas számára is kenyelmes a bels?, a csomagtartó mérete is elegend?.
Bár az 1.4 es motor nem egy rakéta ( az enyémben nincs klima ) azért dinamikusan mozgatja az autót, 3000-t?l húz igazán de ekkor kezd a motor hangja is er?södni ami 3500 köül megy át kevésbé zavaróba legaábbis engem ebben a tartományban zavar a legjobban.A fogyasztásra igazán nem lehet panasz nekem vegyes használat mellett sem fogyaszt 8 liternél többet még télen sem egyébként 6.5 korüli az átlag.
Ami igazán elszomorit az eltoltöt 5 évben az a meghibásodások voltak, ezek többsége 3 éves kora után jelentkezt az autónál igy a tisztelt Renault Hungária levehette a kezét rólam, fizethettem teljes árat. Bosszantó az is hogy a náluk vásárolt alkatrészre csak akkor van garancia ha náluk szereltetem be.
Mindezek ellenére mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kényelmes családi autora vágyik.
- 1. 4db totrafó 80 000 Ft
- 2. Hátsó lengéscsillapító 35 000 Ft