310000 km és még mindig nem, nem akar megdögleni!
Én nagyot csalódtam a Francia autókban pozitívan!
Tesóm vette ezt a kocsid de én is sokat használtam ő 180ezerrel vette egy cégé volt de nem hajtották szét sőt végig vezetett szervízkönyve volt!
A kocsi nagyon jó nagy és kényelmes sőt a futómű semm túl puha csak az zavart hogy kicsit érdekes hangja volt néha!
A teljesítmény egy 1,5ös Lanoshoz képest nagyon jó jól ment nem kellett pörgetni de ha az ember odalépett neki akkor ment.
A kaszni első osztály egy japánhoz képest nem rohad ha megtörik semm. benyomták a bal első ajtót, beletolattak (annyira hogy kihuzstni már nem lehetett) 1évig nem lett megcsinálva de egy rozsdafolt semm volt rajt!
A beletett kilóméterek alatt csak a kötelező szervizek és a lent leírtak voltak semmi több nem FURCSA hogy sokan szídják a franciákat de ez egy jó autó!
Ja azt ajánlom mindenkinek hogy 1.6 8v -t vegyen mert ez a legmegbízhatóbb és a szervízköltésge is ennek a legkisebb!
310ezer km ja és mikor eladtam egy NEPPER vette meg akkor szerintetek milyen lehett a gép. Mikor megkérdeztem mennyire tekeri vissza az órát azt mondta mivel nincs lekopva a kormány 130ezerre!!!!!!
- Gyújtótrafó, kerékcsapágyak (az összes 130ezer alatt). Egyszer sikerült kiszakítanom a motortartó gumibakot de csak azért mert megrugattam a városba, egy teljes éjjel azzal szórakoztam hogy lámpáknál gyorsulgattam vele.
Nem volt vele gond de az unkonaővérem fére szerelő ő csinálta meg ha valami előjött rajta!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Lanos | Következő autója? | Seat IBIZA 1.9TDi |