Autók » Renault » Mégane (1996-2002)

Mégane 1.6 16v Classic Expression

1.6-oshoz képest...igen jó

Mit mondjak...1.6os...de ehhez képest nagyon jól megy. A fogyasztásáról ne is beszéljünk. Nyáron klímával, 6,5l átlag. És ez tényleg nagyon vegyes..van benne város, országút, autópálya, szerpentin... Nagy betegsége, hogy tudásának jele, a hangja. Nem valami csendes autó. De...valamit valamiért. Nem bántuk meg, hogy e mellett döntöttünk. "G" Astra-ban is gondolkoztunk a vásárlásakor. De a francia kényelmet egy német autó nem fogja tudni biztosítani soha. Nah és arról nem is beszélve, hogy az Astra sokkal lustább, és enni is jobban szeret. Olvastam, hogy az egyik Megane tulajdonos 200-at ment vele, és még ment volna 1 picit. Ha legközelebb autópályát ér az autó megnézzük, hogy igaz-e. A lényeg a lényeg, hogy kategóriájában az egyik legjobb autó. Bátran ajánlom mindenkinek!

- Egyszer 1 kis elektromos kütyü.

Gold Cars KFT. Nyíregyháza

Fenntartási költség (9) Évjárat 200
Előző autója? Következő autója? Laguna
Verdikt (8.2/10)

Renault Mégane 1996 (1996 - 2003)