Autók » Renault » Laguna (2007)

Laguna 2.0 dCi Grandtour Bose

Semmi mast!

Amikor megrendeltem, azt gondoltam, hogy sokat fogom hasznalni, aztan 5 honapra erkezett meg, abbol 2 honapot en csusztattam mivel akkor is kulfoldon voltam. Januarban amint hazaertunk egyenesen erte mentunk a parommal a repulorol :) Azota hasznaljuk 2 honapot, aztan 2 honapot pihen es ez ismetlodik, kozben neha megjaratjak azert, nehogy megartson neki a tetlenseg.
Az eddigi tapasztalatok igazoljak a dontesem, hogy visszatertem a Renaulthoz. Korabban is tobb autom volt Renault, de mivel eleg gondos gazda vagyok azokkal sem volt gondom, mint ezzel sem.
A motor rendkivul meggyozo, szinte benzineskent porog es nem fogy el az ero. A kormany is rendben, az uttartas is jo. A fogyasztasa pedig 120-ig es a varosban 5,5l. Kell ennel jobb? Ha ennel sietosebb, akkor 6 - 6,5, de itt mar tenyleg a labtol fugg a dolog.
Egy negativumot tudok mondani, de az is az en hibam: a 18-as kerekekkel mar nem annyira komfortos a hazai utakon, de megvettem ra, mivel jobban mutat. A teli szett viszont a 17-es, akkor a fogyasztas meg kevesebb (5.3, kergetve max: 6.0) es lenyegesen komfortosabb.
A banatom, hogy nem lehet elhozni ide ahova munkam kot. Igaz, itt lenyegesen nagyobb autoval jarunk, de a koltsege azonos az uzemanyagar kulonbsege miatt.
Mivel ennyire nem lesz hasznalva, sokaig fog szolgalni bennunket.
Amennyire utaltam az elodjet (Toyota, nem ment igy, de sokat fogyasztott -7,5-8,5l)), annyira imadom ezt. Szol a hifi (tenyleg hifi), megy es nem fogyaszt, radasul kenyelmes es nekunk tetszik. Ha lesz hibam akkor jelentkezem, de inkabb csak egy nagy elmenybeszamoloval szeretnek, igaz elmaradt az idei akcio, de jovore bepotoljuk :)
Tovabbra is elegedett sot teljesen elegedett vagyok a vassal.
Egy hiba van vele, nem szabadott volna ennyire eros autot megvennem kezi valtoval. Megfeledkezem magamrol es harmadikban meg mindig vorosen villog a kijelzon a kiporgesgatlo.
Nem zorog, jol fogyaszt, nem tudok rosszat mndani ra. Elvezem minden percet az elkepszto folenyet az eronek a nekem tetszo belsot.

- -, tenyleg semmi:) - tovabbra sincs gond vele. Jo dontes volt. - Közben három éven túl lépett és az összes probléma: - Hátsó fékpofa elszállt, csere az összesre - Egy kábelköteg csere az ülés alatt garanciában. - Továbbra sem fogadom el a márka leszólását!

Elvittem 20000-nel a 30000-es szervizre. Semmi gond nem volt sem elotte sem a szervizelessel es utana sem az autoval.Erd Szabo. Nekem bejott.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2011
Előző autója? Auris 2.2 D-CAT Következő autója?
Verdikt (9.1/10)

Renault Laguna 2007 (2007 - 2007)