Autók » Renault » Laguna (2007)

Laguna 2.0 16V Privilege

Kényelmes hajó

Az autót egy BMW lecserélésekor vettem.330d,nem volt rossz,de a hajamat szövögettem a szervízek miatt.Mivel sokat megyek,valami megbízhatót kerestem.A Laguna tetszett is,a belseje olyasmi mint a BMWnek,csak sokkal kényelmesebb,ráadásul a megbízhatóságára ott a 3 év vagy 150ekm gari.Különösebb gondom nem volt vele,csak falja a kilométereket,a kötelező szervízeken kívül csak a bal stabilizátort kellett cserélni 120000km-nél,de a magyar utakon csoda,hogy ennyit bírt.
Az autó nagyon kényelmes,igazi biztonságérzetet ad.Nagyon fontos volt a jó minőségű beltér,a kis szélzaj stb.Minden elvárásomnak megfelelt,pedig kényes vagyok,ráadásul sosem gondoltam volna,hogy egy francia autót veszek a német autóim után.A németeket sokan dícsérik,de nem tudom miért.Az ismerősi körömben van minden prémium márkából,nekem is volt Audi A4,Mercedes C180,BMW 330d,de mindnek egy horror volt a fenntartása,ráadásul szerintem nem olyan jó minőségűek,mint ahogyan azt állítják sokak,a kényelemben meg sehol nincsenek egy ilyen Lagunához.
Ajánlom mindenkinek,aki egy megbízható ,kényelmes csatahajót akar.A kétezres benzines motor nagyon jól viszi a kasznit,a fogyasztás 100km/h-ás tempónál 6.3-6.5l,keményen autópályán 150-180 közt sem megy 8.5l fölé az átlag.A városban 10 fölé még nem ment soha.
Imádomezt a kocsit,de mivel a gari a km miatt lejárt,most eladom,de valószínűleg megint ilyen Lagunát veszek.

- Bal oldali stabilizátor,garanciában,hála a magyar utaknak...

Baumgartner

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Előző autója? 330d Következő autója? Laguna
Verdikt (8.4/10)

Renault Laguna 2007 (2007 - 2007)