Ilyet a friccek nem tudnak!
A történet úgy kezdődött,hogy összezúztam az előző Lagunámat.2006-os GT volt,de miután 2 milla lett volna a teljes javítás inkább vettem újat.A biztonság kiváló benne ,ezt tanúsíthatom,150-nel kisodródni,ledönteni 2 db 30cm átmérőjű fát,majd egy méter vastagon megakadni nem kis élmény,de ha ilyen masszív testű autóban ülsz 10 lufival,akkor szerencséd volt...Övnek köszönhetően megúsztam agyrázkódással.
Na de vissza az újhoz:
A márkaszervízben a javítás helyett is az újat ajánlották,nem is kellett sokat győzködni engem,ismert volt előttem a kocsi,gondoltam ez csak jobb lehet,mint az előző széria.
Tesztekben olvastam,hogy panaszkodtak a helyre,én a magam 185cm magasságommal és 115 kg súlyommal kényelmesen elférek elöl,hátul meg a csajommal akcózni is tudok... :-)
Teljesítmény kiváló,belső tér szintén,180-ig alig hallasz zajt.Nagyon kényelmes,nagyon megbízható,hihetetlen a négykerék kormányzás!Utóbbit megszoktam 2 nap alatt,utána baj volt,mikor asszonykám Meganejával mentem a városba... :-)))
Az autó egy lopakodó,nincs semmi feltűnő rajta,csak a meglepetések a sok Suzukisnak akik izmoznak a jelzőlámpáknál a Váci úton.
Fogyasztása a teljesítményhez képest kiváló,országúton kis lábbal 6.5l,bár ilyen nálam akkor van,ha csúnyán másnapos vagyok,saját tempómban 8 körül csipked az édesem,városban 10-11l.
Ja és csak annyit,hogy haveri körben sok a német autó,egyik sincs ilyen kényelmes,meg is csodálták a belsőt és a kényelmet többször,mert a németek a funkcinalitáshoz értenek,a franciák pedig az autók lelkéhez!
- Ködlámpa kavicsot kapott,nem a kocsi hibája.Szerencsére gariban cserélték.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | 21GTI,Megane,Laguna II GT | Következő autója? | Laguna IV. GT |