Szőke ciklon imádott lagunájával....
Nagyon drága hozzá az alkatrész pláne ha szakszervízbe viszi az ember. Hála istennek rátaláltam egy olyan maszek szerelőre aki megbízhatóan dolgozik és nem drágán. Nagyon hamar megérzi a gödröket viszont kilehet menni vele a világból. Nagyon kényelmes, olyan mintha egy hajóba ülnék.Kisfiam és apukám nagy kedvence. Nagyon jól gyorsul és biztonságban érzi magát benne az ember. Ha sokat törődik vele a gazdája meghálálja. Sok minden megszerelhető rajta házilag ( égőket és hátsó lámpatestet cseréltem )
- Talpas csapszeg 1 hét után amit garanciába kicseréltek. 1 hónap mulva folyt a víz a mit a szervizben eltöltött 1 nap után nő létemre nekem kellett megmondani hol keressék a hibát mert nem találták- félárban megkaptam az alkatrészt.Autópályán turbó tengely törése lett ami 100 autóból 1-nél fordul elő.Ott majdnem felrobbant a motorja.Ahová edddíg jártam szakszervízbe ott kb. 350.000 ft-ért vállalták volna a javítást. Így kerestem egy másik szervízt ahol jóval olcsóbban megcsináltattam.A kártya leolvasóját 2 -szer kellett takarítani mert nem vette le a gyújtást ha kihúztam a kártyát. Légkondija 2-szer romlott el egymás után.
Renault Képe
Hatvan