Szervízkönyv nélkül is van élet
Ezt az autót Olaszországból hozták,igazi első szériás példány,a legfullosabb kivitelben.Már ettől a kettőtől is elmenne az "átlag" ember kedve az autótól,de én bátran bevállaltam.Nem is csalódtam.Egyszerűen nincs a piacon ár-értékben hasonló modell.Remek törésteszt,kényelem,igen magas felszereltség,gyári navi,erős motor,traktorhang nélkül (PDTDI).
Szervizkönyve nem volt,így a futásteljesítménye biztosan nem kevés,de az állapotán alig látszik valami.Minden berendezés ,jelzőfény, funkció még mind működik.Váltója precíz,kifogástalan,nem málnakeverő mint egyes kortársai.A fék kiváló,egyedül a futómű egy kissé érzékeny a magyar utakra,bár ez sok autóra igaz.Az olajcserét én 10e-ként megejtem,mert az ennél több egy diesel motornak biztos nem túl jó.De ha mindenki így tenne,nem lenne a szerelőknek annyi munkájuk ugye.Az olajat egy kicsit csipegeti ,de ennyi belefér.Fogyasztása 4,7-8 között,láb és út függő.A motor ereje bőségesen elegendő minden helyzetben.
Egyszóval nem bántam meg egy percig sem ,hogy a betegágy VW. után ezt választottam.Az utódja választásánál nehéz helyzetben vagyok,mert magasan van a léc,de mindenképp francia vonal lesz a befutó.
Ja és a családban van még egy Clió már 8 éve és csak olajcserére kerül szervízbe. . . .
- Turbó vezérlő szelep,tolatólámpa kapcsoló,hátsó rugó.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 220000 |