Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 1,6 GRANDTOUR

Síkvidéki konformistáknak stílusérzékkel

(+)

- ha beülsz és hátranézel mindent megértesz - tér tér tér
- autópályán stresszes nap után szó szerint pihentet?
(egyenesfutás, rugózás, szélzaj - futóm?zaj diszkrét,
hangszórók - rádió korrekt)
- stílus, finomság minmum kezel?szervek a látómez?ben
kívül belül az ívek - vonalak talalálkozása - szép darab
- 98.000 km és nem hagyott ott még sehol !
- fogyasztás - teljesítményarány korrekt

(-)
- lomha - f?leg utasokkal - minimum emelked?n már komoly a visszaesés
- elektronika - jelz?fények állandó téves infók
- nyikorgó ülés ( szilikon befújása után már pipec)
- oldalszél - komolyabb szell? -> 140 fellett már meglep? billegés
- ablaktörl? kihajthatatlan ami télen elég gáz + hólavina zúdulhat tet? - ajtó résr?l direktbe az ülésekre, csomagtérajtóról többször nyakbacsorgó hólé.. --> szépség mindenek felett

- - els? leng?kar még garanciásan kb. 16.000 km -nél jeleztem - szervizkönyvbe beírva - 30.000 szervíznél már nyikorgott mint egy fabárka
- - tompított izzó kb. 4. darab - bal els? mindig a kritikus
- - állandó szervízvendég a jelz?fények miatt ( hol a kerekem veszítem el, hol légzsák jellel riogat, keréknyomást pedig már nem is említem...h?mérsékletfügg? )
- - gyári riasztó sokszori téves bejelzés, szervíz újralátogatás után a kiköttetés mellet döntöttem, kamu villanófény m?ködik..

INICIÁL GY?R
mivel flottaautó a hozzállás - id?pontbeli rugalmasság - segít?készség dicséretes
szakértelem már vegyes - téli - nyári gumicsere után itt vágtak készre két nyomásérzékel?t
elektronikával sablonszövegeket mondanak a javítás helyett - egyszer?bb lenne azt mondani ez már csak ilyen és így is marad ( lásd jelz?fények)

Fenntartási költség (8) Évjárat 2002
Előző autója? 307 HDI Következő autója? álom SAAB 9-3 touring 1,8 t - realítás PEUGEOT 407 SW ?
Verdikt (6.2/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)