Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 3.0 V6-24V aki teheti szabaduljon tőle!!!

Rohadt disznó

Amikor megvettem (én barom) nem hittem a szóbeszédnek....kár volt. Próbáltam "okos" lenni mint az index fórumosok :1 ne legyen külföldről behozott (magyarországi volt 1 tulajtól) 2 ne legyen törött (sérülésmentes volt) 3 szervízkönyves legyen (az volt). Aztán elkezdődött ... az autó mellett egyszercsak megálláskor mindíg benzinszagot éreztem elvittem szerelőhöz ahol kiderült hogy a benzinpumpa műanyag csöve elrepedt és mellette nyomta ki a benzint ami ráfolyt az alvázra kipufogóra stb......, aztán egyszercsak elfelejtette a keréknyomás adatokat meg a kerekeket is kijelezni......király... comp. csere 70 ropiért, aztán balatonon kisfiam leengedte a bal hátsó ablakot és soha többet nem jött fel....csere 26e egy hónappal később eltört a jobb oldali megint 26e. Akkor már éreztem hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatunk:):) szerencsére 1mFt bukóval sikerült kiszállni belőle és vettem egy skoda RS-t. És sokkal jobban vagyok, nem kell állandóan arra gondolnom hogy már megint mi romlik majd el ezen a francia szardarabon. Kényelmes volt,a motor meg a váltó hibátlan volt, de minden összeomlik rajta a futómű nyeklik-nyaklik zörög.....sajnos igaz az olcsó húsnak híg a leve itt is mint mindenhol! Hiába vesztitek meg olcsón utána az árkülönbözetet a szervízben meg az alkatrészben fogjátok kifizetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem beszélve az iszonyatos értékvesztéséről merthogy mások is tudják ám hogy hulladék!!

- ESP jeladó, utastér computer (70e Ft!), kirepedt a kiegyenlítő tartály (sérülésmentes volt az autó), elektromos ablak (hátsó) bal - jobb oldalon leszakadt - mechanika csere (26e/db), kürt érintkező a kormánynál leszakadt ezért néha kanyarodáskor magától dudált az autó röhej ilyet a 10 éves autóimon nem tapasztaltam, benzinpumpa cső eltört--->majdnem kigyulladtunk.......

Baumgartner

Szerelő aki főállásban a renaultnál van maszekban meg otthon

Fenntartási költség (1) Évjárat 2001
Előző autója? octavia Következő autója? Skoda Octavia RS
Verdikt (2.9/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)