Olyan, mint egy jó nő... sokat kell foglalkozni vele
Jó kocsi! Nem egy japán, de jó kocsi! Aki francia autót vesz, az készüljön fel arra, hogy ezt a kocsit szeretni kell, simogatni, rendszeresen karbantartani, és költeni rá, mint egy jó nőre!!(vagy úrra,hölgyeim) Tisztelt Lagunatársak, én elsősorban egy biztonságos, kényelmes, nagy, és nem utolsó sorban megbízható autót akartam, és meg is kaptam.....ebben a sorrendben! Kipróbáltam,Honda Accorot, Mazda6-ot, Avensist, egyik sem olyan kényelmes, mint a Laguna. Család szereti, mert elférnek benne, gyerekek kettő, hátul középen kettő pohártart, nem vesznek össze. Gondok, bajok, nem nagyon, xenon trafó, húzos 120 rugó, de eddig (4 év) ennyit költöttem rá a kötelezőkön kívül. Motor tuti, semmi gond, javaslat, motorolaj mindig 15.000-ként, és nem ritkábban, motortisztitó adalék 5000-ként, de gyári jó minőségü adalékot! Váltó, vaj, szuper 6-os! Felfüggesztés, francia, nem ide való, pályán suhan, mint az enterprice ürhajó! Fogyasztás, nem ütöm (100-150) 6 liter átlag, nincs mit szégyenkeznie. Csomagtér :(kombi) balaton 10 nap két gyerek, asszony, bicaj, roller, kiságy, 4 brőnöd, asszonynak még egy , nekem horgászcucc, 4 kispárna, csak a "hazai" jó , meg sok apróság, ez mind benne volt. Összegzés: jó kocsi! nem egy japán, de jó kocsi!
- xenon trafó!
Nyíregyháza márkaszerviz! Jók alaposak, profik lagunából. Kéninger Robi a király
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2001 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 20000 |