Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 1,9 dci

Olsz-francia-román autóhoz kell ló is, hogy menjen!!!!

Amikor megvettem csak a hátsó ajtó volt kicsit behorpadva és a lökhárító meghúzva. Olcsó volt, azt hittem megcsináltam az évszázad bizniszét. 2003-as autó, dci, 100.000 km, 1.4 milla. DE!!! Legaláb fél milliót (addig számoltam) úgy beszippantott a gép, mire jó lett, hogy már csak "pár apróság" -ot kellene kicsrélni, és tökéletes lenne. Volt már renaultom, megfogatam soha többé nem veszek, de az ár elcsábított. Szóval ez a kb 3. francia és egyben az UTOLSÓ kocsim is a Trianoni magyarországot megszüntető néptől. SOHA TÖBBÉ FRANCIA TERMÉKET !!!!!!!

- turbó csere (használt 75.000Ft - ingyen volt!!), EGR szelep csere (használt 10.000), indító kulcs foglalat csere (használt - 15000Ft) csak folyamatos nyomásra indult, kerék nyomás visszajelző, valami izzítógyertyához hasonló 4db vízfűtő gyertya csere (10.000), kuplng felső munkahenger (típushiba), eltörött az olajnívó pálca, berohadt az első ablaktörlő mechanika ezért leégett a motor, a klíma engedi a gázt, A fékbetét és fékpofa csere kb 100.000, mert a tárcsában van az ABS jeladó és csak csapággyal együtt lehet cserélni (köcsögség!!), gumicsere 16"-ra horror, stb.

Van az M5 -ön kifelé a Gyáli kihajtónál alsónémedi felé egy renault bontó, ott van minden. NAGYON alacsony az ár, de alkudni nem lehet.

Fenntartási költség (3) Évjárat 2003
Előző autója? Mondeo Következő autója? JAPÁN (de nem NISSAN, mert az is Renault!!!), NÉMET
Verdikt (2.4/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)