Nimbuszromboló
4., de egyben utolsó Lagunám, sikeresen tönkrevágta a Renaultba vettett bizalmam ( 2 Mégane és 3 Laguna után ). Új kora óta átlag 10ezer km-enként volt olyan hibája, amivel szervizbe kellett vinni, ahol aztán vagy megjavitották, vagy vihettem vissza ( mindeközben egy fél autó árát elköltve ). Az autó nagyon kényelmes, a bazi nagy turbolyuktól eltekintve nyomatékos és gyors, stabil, még a budapesti földút minőségű aszfalton is komfortos és zajmentes, a kezelése egyszerű, minden kézre esik a beltere pedig kiválló minőségű és esztétikus. Országúton adja igazán magát, még hatodikban 90-100-ról is lazán lehet előzni, autópályán 160-180-as utazásnál is ringató és csendes. A fogyasztása elég furcsa, városon kivül ( országút ) 6 körül is kijön, de Budapesten inkább 9-11, ami azért sok egy korszerű dizeltől. Ha nem lennie ennyire silány minőségű a mechanikája és nem lennének igy elszállva a bp-i szervizek, valószinűleg a következő is Laguna lenne, de igy semmiképp. Nem csodálkozom, hogy a Renault bajban van, hiszen egyre rondább, unalmasabb és egyre rosszabb autókat gyárt, minősithetetlen szervizháttérrel.
- turbófeltöltő, számítógép, központi kijelző 2x, kuplungszerkezet, lendkerék, kerékcsapágy, lengéscsillapitó, gázolajcsövek, kuplungtárcsa, 3 szoftvercsere
Renault Délpest
nem találtam "0" kategóriát a listában, pedig azt érdemelnék: gondolom sok a kuncsaftjuk, lassúak ( heteket váratják az ügyfelet, még komoly hibákkal is), udvariatlanok, drágák, sumákolnak a számlákkal és az alkatrészekkel és nincsenek a szaktudásuk magaslatán
Renault Keletpest
Drágák, de udvariasak és viszonylag gyorsak, sajnos a világ végén vannak és elég durvák a számláik
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Laguna | Következő autója? | új C5, vagy Peugeot 407 |