Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 1.9 DCI GRANDTOUR

Megy, mint a távirat!

Az autó kiválóan megy, kényelmes, keveset fogyaszt és elfér benne az egész család, és mellesleg csendes az utastere. A digitklíma kiváló! Az úttartása tökéletes,bár nem egy sportautó, de aki azt akar a V6 3.0-t vegye meg.
Update:
A napokban cserélni kellett a hátsó szilenteket, a ´hibátlan´ magyar utak miatt. Egyébként még mindig fantasztikus a gép.
Update2: Az vas csak megy és megy és megy. Semmire nem kellet költenem az utóbbi időben pedig a kilóméterek csak úgy pörögnek az órában. :-))
A sok Passat fan meg irigykedik rám:-)))

Update 2 : 2008.04.29.
1 éve vagyunk nagyon jó barátok. Semmi probléma nincs a vassal. A fék javításon kivűl / betét és tárcsa csere/ semmit nem költöttem alkatrészre.

Update3:
Közeledik a 30000. km amit együtt töltöttünk el. Jöhet a 2. olajcsere stb.
Időközben kiderült hogy nem csak űlni, de aludni is kényelmes a kocsi. A feleségemmel egy éjszaka kénytelenek voltunk a kocsiban aludni, mert a sátort majdnem elvitte a vihar és a kocsiban ágyaztunk meg. Ezt a tesztet is sikeresen teljesítette. Neki kényelmes volt, mert 175 cm magas, és nyújtott lábbal tudott aludni. Nekem ez egy kicsit kényelmetlenebb volt, mert én 190 vagyok, de egy éjszakát ki lehetett bírni.
Az autó továbbra is hibátlanul működik.

Update4:2009.04.17.
Még mindíg jó cimborák vagyunk. A lejárt műszaki miatt elvittem hogy nézzék át a sast és csak a belső kormányösszekötőket és a két rúdfejet kellett cserélni. Ezen alkatrészek többsége 1 rúdfej kivételével mindegyik két évnél idősebb alkatrész. A magyar útviszonyokat figyelembe véve ez nem rossz.

- Hátsó ablaktörlő berohadt, az előző tulaj hülyesége miatt. A javítása 0.- HUF volt!!
- Kártyaolvasó műanyag pöcke letört, javítás otthon. Ár: 0.- huf
- A műszaki előtt két szélső rúdfej és két balső kormányösszekötő kellett. Munkadíjjal együtt 30 e Huf.-

Renault Kalydi Debrecen. Nem szeretem Őket.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2001
Előző autója? A4 Avant 1.8 20V Következő autója? Laguna III
Verdikt (8.2/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)