Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 1,8 16V Dynamique

Még ma is szép

Tetszett a forma,a méret,extrák(szinte minden), viszonylag jó áron hozzá lehet jutni a használt példányokhoz. Az ilyenkor kötelező dolgok (szíjak,görgők,gyertyák,olaj) cseréje után gondoltam szép lassan kicserélem majd a kopó/fogyó dolgokat.Pl katalizátort,ami zörgött (kiderült,h tök üres) vezérműtengelynél vmi kerék (dieseles kattogást ad a motornak!),toronycsapágystb.... Nyugodtan autóztam vele ,legalábbis 3500km-en keresztül,amikor széthullott a váltó.Valami elszabadult,kiütötte a difiházat?,olaj el,vontatás...Szervízben(csak ismerős!) kiderül:váltó csere.Only bontott,gyári horror. 2 hónap múlva megint az út szélén hagyott,hál Istennek "csak" egy 5forintos csődarabnak köszönhetően,ami a váltó és a féltengely között van.

Nr2.:törölve

Nr3.:Itt egy kicsit most megvágom,a régebbi ítéletemben felindultan írtam,nem érdemli meg:) Elégedett vagyok,mégha nem is 100%-osan.Sajna a futóművet hamar eszi a 17"-os kerék és a magyar utak együttese....De....Jó autó;)

- váltó-900E,vagy 120E bontott - felső vez.műtengelynél kerék-eredetileg 70E,közben kijött egy másik cikkszámmal 35ért.... :S - katalizátor-gyári 160E ??? - univerzális 20-30E - toronycsapágy - kormányösszekötő - telók lesznek még

ismerős szerelő

Ja és közben megjártam a Renault-Dél Pestet...Sajnos összetalálkoztam egy primitív emberrel,azon kívül a szolgáltatás rendben volt

Fenntartási költség (5) Évjárat 2001
Előző autója? Clio Következő autója? majd a 2008as C5 talán,de csak mert a LagunaIII ronda
Verdikt (5.9/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)