Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 1.9 dci

Kényelmes, biztonságos, de az anyagminőség.....

A kocsi meglát megszeret tipusu, de sajnos nem hallgattam az ismerősökre, akik mondták hogy franciát soha, ár értékben nagyon jó volt, majdnem fullos, privilege felszerkó! fantasztikusan kényelmes, 700 km levezetés után úgy száltam ki mintha pihentem volna!!!! deréktámasz miegymás, rettentően kiszolgált, de a futómű egyszerűen tragédia, 1200000-nél 500000Ft volt a nagy szerviz a gömb csukló úgy nyikorgott és kikopott mint a ladákban! a szilentek kikoptak és úgy üt mint az első trabimban a benzinkanna a fekőrendőrön!!! :( nem mertem vele rosszabb útra menni mert azt hittem ott marad a kerék! a jó utat nagyon szerette a 6 sebességgel keveset evett még klimával is! az utastér egyszerűen fantasztikus, szerintem igy kéne kinéznie egy auto belsejének!!! de a gyártás során felhasznált anyagok ha fele olyan minőségüek lettek volna mint az utastérben a világ legmegbizhatobb és legjobb autoja lehetne....... szerencsére már eladtam!!!! ugyanakkor amire panaszkodnak sokan hogy a váltó milyen szar én teljesen megvoltam vele elégedve, aláirom vezettem azota új bmw-t annak jobb a váltoja, de csak 1500 km volt benne, nem 1500000..... és ami csodálatos és remélem hamar elterjed majd, a távolodásra záródó és gombnyomásnélküli központi zár...!!! telekézzel egy isten.....

- helyzet jelző kiégett, xenon kiégett, futómű gyalázat, klima néha, belső világitás, fékek sűrűn koptak,kártya olvasó :S,

renault ház, bár a kocsi sűrűn romlott, de mindig gyors orvoslásra került a probléma elégedett voltam, bár a hiba hiba felderitésük gyér, kicsit túl vállalják magukat, de az alkatrész az mindig volt

Fenntartási költség (2) Évjárat 2001
Előző autója? kadett Következő autója? japán
Verdikt (4.4/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)