Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 1.9 dci

Kéjes vigyor, mert feltartóztathatatlan...

Az elözö autóm is egy Laguna volt, 6 évet nyúztam, meg sem nyikkant. Sosam értettem mit szekálják ezt a verdát. Egy tuti tippem van, csak 5W-s olajat használtam 15eKm-ként cserélve a régiben is, s az újba szintén, ezt a jó ´vér´-t meghálálja, ezen nem érdemes spórolni,... Az 1.9 motor komoly erövel nyomul, állva hagyom a népet, egykét Passat harcol csak kétségbeesetten...A hat sebesség nagyon el?nyös, 120-140 között is CSEND...vagy HiFi, s 6-6,5-böl simán kijön az autó! Ha visszaváltok 5-be nincs ellenfél. Zsinórban húztunk vele tempomattal 160-170-nel 1500 km-t, a feleségem nem gyözte a térképet lapozni. Fullos az autó, s ennyi extrát egy német verda csak 2,5-3 millával hosszaban szolgáltat, kétszer drágább fenntartás mellett (a sporolt léb?l a feleségemnek VW Polot vettem, de sajnos TÖÖBBE VAN ÉVENTE..,!,no comment...)
Szóval ennyi Hátrányként csak annyi, hogy a 17"kerekekkel nagyon feszes az autó, a 16"-os téli felnivel kényelmesebb a kocsi, ill. a 183 centim a hátsó üléseken csak nyiratkozás után fér el.
Egyet nem értek csupán : a TELJESEN vizszintesbe állitható hátsó üléssor miért esett áldozatul a modellfrissités során?

- Futóm? igazitása egy komoly kátyú bekapása után,garanciálisan pik-pak 2 ora alatt!

Renault Debrecen

Fenntartási költség (10) Évjárat 2005
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000
Előző autója? Laguna 1.6 Következő autója? Laguna 2.2
Verdikt (8.4/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)