Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 1,9 dci Dynamique 5 ajtós

Francia pénzzabálók!!!

Nagyon beleszerettem mikor megláttam.Gondolkodtam rajt,hogy megvegyem-e, mert 190000 km volt benne, de el?tte is ilyen km-es lagunám volt, csak 1-es és benzines. Ez egy nagyon szerethet? autó! Nagyon kényelmes, komfortos, biztonságos, (8*airbag stb...) tele van pakolva minden földi jóval. Szerintem a méretéhez és a menetteljesítményeihez képest a fogyasztása sem rossz! De ennyi stresszt még nekem autó nem okozott!!! Mindjárt úgy hoztam el a kereskedésb?l, hogy van pár hibája, amit ki kéne javítani. (olajkönnyezés a turbó környékén, zörgés elölr?l, zörgés hátúlról) Azt mondták vigyem nyugodtan vissza és megcsinálják az árába! Hetente hordtam szervízbe, de nem sok minden történt. Aztán jöttek el? a hibák. Futóm?, légsz?r?ház, végül 3 hónap múlva ( nálam 8000 km után) megadta magát a turbó! Ez szíven ütött! Nem vállalták a 6 hónapos használtautó garanciát a f? darabokra, pedig utánajártam és kellett volna. Ha az elején megnézik rendesen az turbó körüli olajpárát, akkor még menthet? lett volna.(turbó javítás csak 40eFT de a csere 200) Sajnos a család legf?bb unszolására el kellett adni az autót és venni egy kisebb új autót, hogy ne kelljen rá annyit költeni.( Renault Modus) Nehéz volt eladni! 3hónap (10000km) használat után 800eFT-ot buktam rajta. Ha vki ilyen használt Lagunát akar venni, nagyon ajánlom, hogy a turbót nézesse meg.

- futóm?javítás (axiális csukló2*,külsö összeköt?) 50e Ft
- légsz?r?ház,hátsó lengéscsillapító,vezet? oldali ablakemel?, egyik kártya(40eFT),
- 201000km-turbó csere 200000 Ft

Fenntartási költség (1) Évjárat 2001
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 191000
Előző autója? Laguna 1,6 16V RXT Következő autója? Renault Modus 1,5 Dci Dynamique > ???
Verdikt (5.1/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)