Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 1.6

francia oszver

Irorszagban lakom es valami csaladi autot kerestem napok ota.2500 euro volt ra a keret(erdemes emlitest tenni arrol hogy itt irorszagban egy hasznalt gepjarmu ara kb az egynyolcada a magyarorszagival.az atiras ingyenes.)megneztunk egy par kiszemelt peldanyt de egyik sem volt az igazi mignem raakadtam erre.450 euroert volt meghirdetve ujkora ota vezetett szervizkonyvel.elottem 2 tulaja volt a masodik tulaj 7 evig hasznalta.azert volt ilyen olcso mert a kuplung mar egy picit fent fogott es a vezemuszij csere is esedekes volt.vegul 380 euroert elhoztam amiben par nap mulva talaltam egy 100 euros ray ben napszemuveget.tudtam kell ra kolteni de ha kicsereltetem a vezermuszijat meg a kuplungot egy darabig nem lesz gond az autoval es legalabb tudom hogy tenyleg ki lett cserelve.az egesz plusz 800 euroba fajt a fent leirtakon kivul kapott uj olajat olajszurot.ennek a gyari eloirt olajcsere periodusa 18000 merfold vagy 2 ev.en maradok a 10000km vagy egy evnel.kb masfel eve van nallam.az asszony is szereti bar tenyleg nem problemamentes.egyszer eltort a jobb elejenel a rugo es kivagta a gumit es a fekcsovet.a gyujtotrafo is 2 hengernel megadta magat.szerencsere ezt hazilag orvosoltam.mar volt vele tapasztalatom,regebben volt egy megane coupem annal is gyujtotrafot kellett cserelni.ez tipikus renault betegseg ill az hogy ezt a sagem alltal legyartott electronikat berakja az autoiba.egyszer kicsereled a gyujtotrafokat nemetre vagy japora utanna nincs vele gond.az ablakemelo szerkezet is megkecskult.cserejet andras baratommal az udvaron orvosoltuk.az auto kenyelmes,hosszu tavon is.viszont lomha.emellett berantja a 8 litert.jol pakolhato nagy a csomesz.a kulcskartya buta talalmany.sokkal kenyelmetlenebb mint a kulcs ugyanis nagyon ovatosan kell vele banni ha nem akarod hogy ujjat keljen hozza csinaltatni ami horror.nekem sajnos nincs hozza potkartya ugyhogy ovjuk dajkaljuk.most volt muszaki vizsgan sajnos megbukott a fektarcsakon.ezeket kell kicserelni ez lesz megint egy ev vizsga rajta.megint le lett szervizelve.friss olajat es szurot kapott.be lett allitva a futomu es centirozva lettek az elso kerekek.osszessegeben pakolhatosaga es kenyeme miatt szeretjuk.

- Menet kozben eltort a jobb elso rugo.kivagta a gumit,megserult a fekcso.gyujtotrafo.ablakemelo szerkezet.

Joseph Garage Dublin

Fenntartási költség (6) Évjárat 2002
Megbízhatóság (6) Vezetett km 20000
Előző autója? megane coupe Következő autója?
Verdikt (7.1/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)