elegáns kocsi brutális menetteljesítménnyel
Nagyon kényelmes, megy mint az állat, amikor megvettem apróbb elektromos hibái voltak: index izzó érintkező, klíma kezelőpanel világítás. Azóta mindössze annyi gondom van vele, hogy ha üresben felpörgetem a motort, utánna engedem lepörögni kattogó hangokat lehet hallani, valószínüleg a nyelestengely csapágy.
Egyesek szerint sokat fogyaszt (persze dízelesek), de valamit valamiért, a teljesítményhez anyag is kell. Az előző kocsim is Laguna volt 2,0 16V RXT 1998 140 LE azzal sem volt semmi extra( 4 évig használtam 60 000-158 000 km-ig használtam). A Reneultokkal mindössze annyi a gondom, hogy aránytalanul drága hozzá minden gyári alkatrész (105 000 km-nél kicseréltettem a vezérműszíjat, a feszítőgörgőket, a vízpumpát, az ékszíjat, kormányösszekötő gömbcsuklókat, ez így maszek alapon nem gyári alkatrészekkel 250 000 Ft. gyárival kb. 500-600 000). Én imádom, de senkit nem akarok átverni, lehet hogy csak mázlista voltam mindkét Lagunámmal. Pár évig még ezt tervezem használni, remélhetőleg továbbra sem lesz problémám vele.
- kormányösszekötő gömbcsuklók, nyelestengely csapágy?
- kisebb elektromos hibák
maszek, a márkaszervizes árak töredékéért dolgozik, és nem ver át!
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Laguna 2.0 16V RXT | Következő autója? | Renault Laguna valószínüleg |
Verdikt | (8.1/10) |