Egy igaz vélemény!!!
Na ide figyeljen a nagyközönség! Marha egyszerű egy autót fikázni főleg ha valaki vesz egy ilyen autót használtan 120000km-el, az előző gazdi összegányolta, aki megveszi az meg szidja! 6-éves az enyém 155000km-el chiptuningal 1.9dci 150LE, 320Nm! Emiatt a tuning miatt egyszer elszált a lendkerekem! 6év alatt ennyi! Lehet nem kis hiba de én nagyon büszke vagyok a gépre! Végsebességig megy mint a mozdony, eszik 5.5-6 litert, kényelmes és gyönyörű, elegáns! Nagyon jó a megjelenése! Azt nem veszik észre, hogy egy autóra vigyázni kell és nem hiába van MÁRKASZERVÍZ!!!!! Ha egy koszos kis autószerelőhöz viszik még jó hogy szétb.szódik! Ismerősöm járt így Astra Bertone cupéval (az autó elengette Balcsin az olajat). Hibátlan gép, elöbb ilyet mint egy A4-et ebben a kategóriában! Megbízható és nagyon konfortos! Ha pedig valaki úgy érzi nem szabad ilyet venni, elöbb űljön be egy Passatba, amit ez a Laguna tapasztalati véleményem szerint nagyságrendekkel ver! Az enyémmel is voltak már apró hibák, de semmi olyan, amit a konkurencia autói ne követnének el! Aki telhetetlen az járjon busszal! Az biztosan jobb mint a Laguna!
- lendkerék (de chiptuning miatt 30LE+!!!!!!)
Renault 60
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |