Autók » Renault » Laguna (2001-2007)

Laguna 2.0 IDE Dynamik limusin

Dynamikus védőangyal

Szeretem, mert elegáns, áramvonalas, rendkivül kényelmes, tágas, tele van extrával, a szellőzés és dupla digit klíma kiválló,úgy megyek vele amilyen kedvem van, simán megy 210-et is, de akkor 14 L/100 a fogyasztása, 100-on 2500-at forog,
így az átlagom 7,1 liter,
Gyönyörűek a 17 "-os kerekei, de a lyukakat kerülni kell.
Az IDE motor nagyon rugalmas, szépen húz, de ez nem egy sportkocsi, hanem inkább családi limuzin.Nem csikorog a kerék mert a kipörgésgátló szépen dolgozik, a csúszós kanyarokban az ESP lép be, nagyon stabil, a négy tácsafék és a fékasszisztencia is szuper, a biztonsági felszerelések 5*****,aki az autót nyúzni szereti és sok pénze van az ne vegyen ilyen tipust, akkor nem fog hülyeségeket írni róla, váltója is kifogástalan, olajcsere 30 000 km-ként ajánlott, de én gyakrabban gondolom.

- jobb hátsó ajtó zár javítás 2x, elakadásjelző beszorult,tompított égő csere, sk. kissé nehézkes, de megoldható bontás nélkül,

nem márkaszervízbe, mert sokat kérnek a semmiért is, de fizessen a sok buta ember aki csak annyit tud az autóról, hogy be kell dugni, és nyomjuk...

Fenntartási költség (8) Évjárat 2002
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 22000
Előző autója? laguna Következő autója? új lagunát
Verdikt (7.2/10)

Renault Laguna 2001 (2005 - 2007)