Bizonyítania kell!!!!
3ÉVIG laguna 1 volt a kedvenc tökéletes h? társ soha nem romlott el!! Ebbe a disznoba bele szerettem remélem az 1honap alatt ráforditott 250000ft nem kidobott pénz!!A keresked? akit?l vettem csúnyán átvágott lehet állon kéne vágni? Ha müködik az autó imádom csendes,kényelmes,keveset fogyaszt,a rengeteg szolgáltatás tök jó! Turbó a kényes pont remélem töbször nem esik szét!!!!Ja a másik kényes pont a feleségem ? már túl adott volna rajta! Remélem majd változik a véleménye!Ha a laguna is úgy akarja van rá 3 éve.Hát telik az id?.. túl a nyaraláson már jó a drágaság megitélése a családban kényelmes és takarékos volt és ami lényeges megbizhatónak t?nik.? Remélem most ,hogy rendbe tettük már a szokásos kopó alkatrészeken kivül nem lesz gond. az viszont a mi uthálózatunk tuti el?hoz valami kis lógást! Aki szereti az autóját és figyel is rá annak ajánlom bátran .Még mindig szép a forma takarékos kényelmes igaz én 1 privilég felszereltségüt koptatok de szerintem a gyengébben extrázott példányok is a német autok kényelmi szintjét lazán verik!!Már 2006 van csak jó dolgok történtek.nyár óta sincs probléma vele tankoláson kív?l nem költöttem rá!
- ajto zár ,turbó ,még csak 1 hónapja van meg!!!!ja ami nagy riadalomra adott okot 1 szakadt vezeték,kezd?dö zörgés a kipufogóba, 2 alsó gönbfej ami viszont nem zörgött
CSEPELI MÁRKASZERVIZ
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2001 |